2015-10-14

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlikler Dersini Verdi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ders müfredatında bulunan "Yaşam Becerileri ve Sosyal Etkinlikler" dersini bu hafta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek verdi.

Rektör Şimşek, aldığı eğitimden, yaşadığı deneyimlerden ve kazanımlardan bahsederek öğrencilere yol gösterici ve eğitim hayatında nasıl başarılı olanacağı husunda bilgiler verdi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Murat Beyazyüz ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Kaan Demiroğlu’ nun da katılımıyla gerçekleşen ders, öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile son buldu.