2020-09-16

Vali Yardımcısından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine atanan Dr. Abdullah Osman GÜNAYDIN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Osman GÜNAYDIN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ile Tekirdağ' a ve bölgeye birçok katkı sağlayacağına gönülden inandığını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de Vali Yardımcılığı görevine atanan Dr. Abdullah Osman GÜNAYDIN’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.  Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Şehir ve Ülkemiz için uyum içerisinde çalışarak Tekirdağ’a ve Bölgemize katkı sağlayacaklarını” dile getirdi.