2019-12-30

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı

Ufkunu dünya üniversitesi olma yolunda genişleten Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da bölgesine ve şehrine hizmet etmeye ve atılımlarını sürdürerek eğitim – öğretimde adından söz ettirmeye devam edecektir. Başta, bu uğurda özveriyle çalışan personelimiz ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarken; yeni yılın gönül coğrafyamıza huzur ve barış getirmesini, insanlığa güzel ahlakı yaşatarak kalplerde mutluluğu daim kılmasını dilerim.

Prof. Dr. Mümin ŞAHİN