2014-11-17

Üniversitemiz Rektörü Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Arttırılması Bölgesel Eğitim Programı Toplantısı’na Katıldı



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 17-21 Kasım tarihleri arasında 5 gün sürecek olan Devlet Personel Başkanlığı Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programına katıldı.

Tekirdağ’da Ramada Otel’de 16’ncısı gerçekleştirilen Devlet Personel Başkanlığı Kamuda Yönetici Yetkinliklerinin Artırılması Bölgesel Eğitim Programında İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Devlet Personel Başkanlığının tanıtım filmi izlenildi.

İlk konuşmayı Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu yaparak 5 gün sürecek olan programın içeriği ve amacı hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Vali V. Tayyar Şaşmaz konuşma yaptı. Vali V. Tayyar Şaşmaz konuşmalarında bir yönetici de bulunması gereken özellikleri vurguladı.

Ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez   “Kamu yönetiminin değiştiğini ve kamu hizmetinde vatandaşa karşı sorumlu olunduğu’’ konusunda vurgu yaparak konuşmasını tamamladı.

Programa Ünsal Sığılı’nın Değişim Yönetimi ve İnovasyon konulu sunumu ile devam edildi.

Katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e de teşekkür plaketi takdim edildiği toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halit Etyemez, Vali V. Tayyar Şaşmaz, Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri de bulundu.