2015-11-18

Üniversitemiz Rektörü Engelli Öğrencilerimizle Yemekte Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversitemizde eğitim-öğretim gören engelli öğrencilerimizle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Engelli Öğrenci Birimi faaliyetleri kapsamında Rektörlük Binası Akademia Restoran’da gerçekleşen öğlen yemeğinde başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademik ve idari yöneticiler, engelli öğrencilerimiz ile aileleri buluştu.

Karşılıklı soru cevap halinde gerçekleşen yemekte Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Murat Özyavuz, yeni yapılanan Engelli Öğrenci Birimi’nin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Üniversitemizin engellilere yönelik çalışmalar yürüttüğünü ve bu projelerin artacağını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Sizin iyi bir eğitim almanız, güzel bir hayat sürdürmeniz için elimizdeki olanakları seferber ediyoruz. Sizlerin yüzlerinizi güldürdüğümüzde bizler görevlerimizden birini yerine getirmiş olacağız.” diyerek başarılar diledi.

Program, toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.