2016-11-09

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi İtalya’da Teknik Gezi-Eğitimlere Katıldı

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan “Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetlerinin Sunulması” projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimizin uzmanları Kemal Serbes ve Serpil Çılgın İtalya’da düzenlenen yurt dışı teknik gezi ve eğitimlere katıldı.

Gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında Venedik Ca’ Foscari Üniversitesi, ECIPA-Ticaret ve Sanayi Odası, CUOA, FORMAPER –Ticaret ve Sanayi Odası, Milano-Bicocca Üniversitesi kurumları ziyaret edildi.

Ziyaret edilen kurum temsilcileri kendi işleyişleri ve kariyer merkezleri hakkında tanıtımlar yaparak sunumlar gerçekleştirdi. Daha sonra kariyer merkezi uzmanları farklı üniversitelerdeki eğitim-stajlara katılarak, teknik gezi ve eğitimler verimli bir şekilde tamamlandı.