2014-06-02

Üniversitemiz 8. Spor Şenliği Müsabakaları Noktalandı

Ocak ayında toplantılarla hazırlıkları başlayan ve Mart ayında startı verilen Üniversitemiz 8. Spor Şenliği Müsabakaları 30 Mayıs’ta düzenlenen kupa töreni ile noktalandı.

Üniversitemize Bağlı Fakülte ve Yüksekokullardan oluşan 18 Birimimizin katıldığı Spor Şenliği’nde 500’ü aşkın öğrencimiz sporla buluşma fırsatı yakaladı.

Haftalar ve aylar süren farklı branşlarda 250’ye yakın gerçekleştirilen zorlu maç sonucunda Basketbol Erkekler, Voleybol Bayanlar ve Voleybol Erkekler birinci takımlarının belirlendiği Üniversitemiz 8. Spor Şenliği Kupa Töreni’nde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, kazananları tebrik ederek, kupalarını ve madalyalarını takdim etti.

Dereceye Giren Takınlar İse Şöyle:

NKÜ 8. Spor Şenliği Basketbol Erkek Takım 1.’si Ziraat Fakültesi

NKÜ 8. Spor Şenliği Basketbol Erkek Takım 2.’si Çorlu Mühendislik Fakültesi

NKÜ 8. Spor Şenliği Basketbol Erkek Takım 3.’sü Teknik Bilimler MYO

NKÜ 8. Spor Şenliği Basketbol Erkek Takım 4.’sü ve En Centilmen Takım Fen Edebiyat Fakültesi

NKÜ 8. Spor Şenliği Voleybol Erkek Takım 1.’si Teknik Bilimler MYO

NKÜ 8. Spor Şenliği Voleybol Erkek Takım 2.’si Şarköy MYO

NKÜ 8. Spor Şenliği Voleybol Erkek Takım 3.’sü Çorlu MYO

NKÜ  8. Spor Şenliği Voleybol Erkek Takım 4.’sü ve En Centilmen Takım Sosyal Bilimler MYO

NKÜ  8. Spor Şenliği Voleybol Bayan Takım 1.’si İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

NKÜ 8. Spor Şenliği Voleybol Bayan Takım 2.’si Tıp Fakültesi

NKÜ 8. Spor Şenliği Voleybol Bayan Takım 3.’sü Çorlu MYO