2015-10-06

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü

12.10.2015 Perşembe günü Rektörlük Binası 2. Kat İhale Salonunda 12:00-13:00 saatleri arasında Öğrenci Topluluklarının Koordinatör Hoca ve Başkanları için  Rektör Yardımcısı Prof.Dr.M.İhsan SOYSAL başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Katılımın sağlanması gerekmektedir. 2-Topluluk Tanıtım Günü 13.10.2015 Salı günü 09:00- 17:00 saatleri arası Spor Salonu Binası Önünde yapılacaktır. Toplulukların gerekli materyalleri (broşür,afiş) tamamlayarak topluluk başkan ve koordinatörlerinin nezaretinde topluluk elemanlarından en az iki öğrencinin sözkonusu tarih ve saatte stant önünde hazır bulunarak topluluk faaliyetlerini tanıtmaları, topluluğa yeni üye kaydını sağlamaları gerekmektedir. 3-Topluluk Başkanlarının yeni dönem topluluk kayıt defterlerinin açılışları için topluluk defterleri ile birlikte en yakın zamanda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Sözkonusu toplantılara katılımın sağlanması hususunu rica ederim. Prof.Dr.M.İhsan SOYSAL.