2018-04-10

Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz kampüsünü ziyaret ederek mevcut birimlerimiz hakkında akademisyenlerimiz eşliğinde bilgi almak isteyen lise öğrencilerimizin gezilerine bir yenisi daha eklendi.

Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. Sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği gezide Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Sosyal Yaşam Merkezi gezilerek buradaki programlar ve öğrencilerimizin sosyal yaşam imkanları hakkında bilgi verildi. Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarı, Histoloji ve Embriyoloji Öğrenci Laboratuvarında öğrencilerimizin ders içi eğitimlerinin nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi verildi.

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü hakkında bilgi alan öğrenciler hemşirelik öğrencilerimizin derslerinin içeriği ve mezuniyet sonrası iş olanaklarının ne olduğu ile ilgili öğretim üyelerimizden bilgi aldılar.

Sosyal Yaşam Merkezi ve kampüs içi gezinin tamamlanmasının ardından gezi son buldu.