Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018)
2018-04-16

Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası Tamamlandı

Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası barış, kardeşlik ve dostluğa yaptığı katkının ardından 12. Spor Etkinlikleri açılışında gerçekleşen kupa töreni ile tamamlandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde eğitim-öğretim görmekte olan uluslararası öğrenciler tarafından oluşturulan ve içerisinde Bosna Hersek, Somali, Türkiye, Türkmenistan, Yemen ve Yunanistan takımlarının yer aldığı Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası, Türkiye-Yunanistan final maçı ile sona erdi.

Çekişmeli bir mücadelenin ardından Batı Trakya’dan gelen uluslararası öğrencilerin oluşturduğu takım, ülkemizi temsil eden öğrenciler karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet ile turnuvayı birinci bitirdi. Türkiye’nin ikinci, Somali’nin de üçüncü olduğu turnuvada farklı ülkelerden gelen öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi sayesinde bir araya gelerek bağlarının güçlenmesine fırsat buldu.

İlk üçe giren takımlara kupalarını, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. İsmail Yılmaz ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu takdim ettiler.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi gerek düzenlediği sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler, gerekse sık sık gerçekleştirdiği toplantılar ile uluslararası öğrencilerinin kendilerini misafir değil, her zaman ev sahibi hissetmelerine fırsat sunmaya devam edecek.