2018-10-11

NKÜ’nün Erasmus Konukları



Erasmus+ Programı Personel Hareketliliği Ders Verme ve Eğitim Alma faaliyetleri çerçevesinde, üniversitemizin Erasmus anlaşmasının bulunduğu Romanya’nın Braşov kenti Transilvanya Üniversitesi’nden gelerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne konuk olan akademisyenler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Erasmus programları kapsamında ileriye dönük işbirliklerinin arttırılması değerlendirildi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, konuk akademisyenlerin üniversitemize Erasmus+ programları aracılığıyla gerçekleşen katılımlarından ve nezaket ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz ile İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Tatiana Golban ve Doç. Dr. Petru Golban da hazır bulundu.

Konuk heyet daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı olması dolayısıyla Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’a makamında ziyarette bulundu.

Transilvania Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Teorik ve Uygulamalı Diller Bölümünden  Doç. Dr. Mona Arhire, Okutman Cristina Valcea, Modern Dil Öğrenimi Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gabriela Cusen ve   Transilvanya Üniversitesi  Konfüçyüs Enstitüsü İcra  Müdürü Adriana Florescu, Erasmus+ Programları kapsamında 8-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde bulunacaklar.