2020-03-02

Kariyer Merkezimiz Trakyakariyer 2020 fuarına 2000 öğrenciyle katıldı.

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Balkan Kongre Merkezi’nde 295 firma ve on binlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Trakya Kariyer Fuarı’nda Kariyer Merkezimiz öğrenci ve işverenlerle bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” temasıyla düzenlenen ve temel hedefi, gençlere birer yetenek olduklarının hissettirilmesi olan “Yetenek Her Yerde” etkinlikleri ile üniversiteli gençlerin staj ve iş fırsatlarına daha hızlı ulaşması amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda, iki gün süren fuarda öğrencilerimiz çok sayıda işveren ile görüşme fırsatı elde ederek, fuarın kendileri için çok faydalı olduğunu dile getirdiler. Bu fuarların kendileri için çok önem taşıdığını söyleyen öğrenci ve mezunlarımız, iş gücü yapısı ve piyasası hakkında daha fazla bilgi sahibi olduklarını ve kendi sektörlerini daha iyi anladıklarını bizlerle paylaştılar.

Öğrencilerimizle toplu fotoğraf çekiminin ardından iki gün süren Kariyer ve İstihdam Fuarı sona erdi