Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018) Hamburger Turkey Kağıt Üretim ve Tic.Ltd.Şti.’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (01 Ağustos 2018) Enka Plastik ve Kalıp San.Tic.Ltd.Şti.’ne İş birliği Ziyarareti Yapıldı (02 Ağustos 2018) Detay Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Ağustos 2018) Şık Makas Giyim San.Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (09 Ağustos 2018) Marmara Cam San.ve Tic A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (09 Ağustos 2018) Fabal Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Ağustos 2018) Polifarma İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş birliği Ziyareti Yapıldı (13 Ağustos 2018)
2018-05-31

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümünün İlk İntörn Mühendisleri Mezun Oldu

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrencilerin İntörn Mühendislik Eğitimi sonuç raporu sunum etkinliği ve sertifika töreni Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.

Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Demirci, Ziraat Fakültesi İntörn Mühendislik Eğitimi Koordinatörü Prof.Dr. Murat Taşan, İntörn Mühendislik Eğitimi Akademik Danışmanı Öğretim Üyeleri ve İntörn Mühendislik Eğitim Programında yer alan Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri katıldı.

İntörn Mühendislik Eğitimi sonuç raporu sunum etkinliği Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Demirci’nin açılış konuşması ile başladı. Prof.Dr. Mehmet Demirci açılış konuşmasında “Üniversite-sanayi işbirliğinin en güzel örneklerinden ve uygulamalı eğitiminde yeni bir model olan İntörn Mühendislik Eğitimi Programını 25 Mayıs 2018 tarihi itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. 40 intörn mühendisi öğrencimiz ülkemiz gıda sektörünün önde gelen, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Sakarya illerinde bulunan 25 kurumsal ulusal ve uluslararası firmada kesintisiz 16 hafta süren çok başarılı bir süreç geçirdiler. Öğrencilerimiz bu programda çok değerli beceriler, tecrübeler edindiler. İntörn Mühendislik Eğitimi Programı hem Fakültemiz hem de Üniversitemiz için de örnek bir uygulama oldu” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrenciler hazırladıkları sonuç raporları ile gıda firması bünyesinde gerçekleştirdikleri araştırma çalışmaları ve diğer faaliyetleri, aldıkları görevleri ve eğitimleri sundu. Sunumlar ardından gıda firmasının intörn mühendislik eğitimine ve intörn mühendis olarak da öğrencilerimizin gıda firmasına katkıları İntörn Mühendislik Eğitimi Akademik Danışmanı Öğretim Üyeleri tarafından ayrıntılı olarak da değerlendirildi.

Etkinliğin sonunda İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrencilere sertifikaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik Kurultay, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Mehmet Demirci ve İntörn Mühendislik Eğitimi Akademik Danışmanı Öğretim Üyeleri tarafından verildi.