Kariyer Grup Danışmanlıklarımız Muratlı Meslek Yüksekokulumuzda Başladı (17 Nisan 2018) ASTAŞ Firmasının Üniversitemizi Ziyareti (25 Nisan 2018) Tekirdağ İstihdam Fuarı (TEKİF 2018) gerçekleştirildi (18-19 Nisan 2018) Çorlu Mühendislik Fakültesi Çevre Topluluğu’nun 5.Kariyer Günleri Etkinliği (26 Nisan 2018) Hayrabolu Meslek Yüksekokulumuzda Kariyer Merkezi Etkinlikleri (03 Mayıs 2018) Yeni İşim Girişim Programı 2018 Finali (07 Mayıs 2018) Üniversitemiz Danışma Kurulu Bilgi Paylaşım Toplantısı Yapıldı (14 Mayıs 2018) Stratejik Plan Hazırlık Çalışmaları Konferansı Düzenlendi (18 Haziran 2018) Stratejik Plan Farkındalık ve Durum Tespiti Çalıştayı Düzenlendi (21 Haziran 2018) Schott Orim Alman Cam Firmasına işbirliği Ziyareti Yapıldı (25 Haziran 2018) Beşer Toprak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine İş Birliği Ziyareti Yapıldı (27 Haziran 2018) Başoğlu Kablo ve Profil San. ve Tic. A.Ş.ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Elba Bant San. ve Tic. A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (29 Haziran 2018) Dinarsu İmalat ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Çetin Sosyal Hizmetler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (02 Temmuz 2018) Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (03 Temmuz 2018) Vastaş Valf Armatür Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (04 Temmuz 2018) Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezinden Firma Ziyaretleri (06 Temmuz 2018) Tristone Flowtech İstanbul Oto. San. Tic. Ltd. Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı (10 Temmuz 2018) Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş’'ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) Sanifoam Sünger Sanayi ve Tic. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (11 Temmuz 2018) İnteks Uluslararası Tekstil San. ve İhr. A.Ş’ye İş birliği Ziyareti Yapıldı (18 Temmuz 2018) Uğur Beton Metal ve Plastik San.Turizm Tic.Ltd.Şti’ne İş birliği Ziyareti Yapıldı ( 18 Temmuz 2018)
2018-04-12

Fair-Play Komisyonu Üyelerinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Fair-Play Üniversiteler Kervanı organizasyonu kapsamında üniversitelerde panel düzenleyerek fair-play ruhunu sporcu ve öğrencilere yaymayı planlayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi(TMOK) Fair-Play Komisyonu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette TMOK Bir Numaralı Üyesi Avrupa Fair Play Birliği 2’nci Başkanı Erdoğan Arıpınar, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Planlama Koordinatörü Teoman Güray, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Üyesi Remzi Yılmaz, Fair Play Komisyon Üyesi Semra Demirer, Milli Atlet Maraton Olimpiyat 4’ncüsü İsmail Akçay, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay ve Üniversitemiz BESYO Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu bulundu.

TMOK Bir Numaralı Üyesi Avrupa Fair Play Birliği 2’nci Başkanı Erdoğan Arıpınar ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgi vererek Fair Play kavramı ve ruhunun ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “Fair Play Üniversiteler Kervanı” projesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fair Play ruhunun sadece spor değil yaşamın her alanına yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaptı.

TMOK üyeleri tarafından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e programın düzenlenmesinde verdiği desteklerden dolayı günün anısına hizmet madalyası ve plaket takdim edildi.