2017-12-20

Yeni İşim Girişim 2017-2018 Let’s Up Eğitim Programı

Üniversitemiz, Trakya Kalkınma Ajansı ve Türkiye Ekonomi Bankası işbirliğinde 21 Aralık 2017 tarihinde Merkez Kampüs ve Çorlu Mühendislik Fakültesinde “Yeni İşim Girişim 2017-2018 Let’s Up Eğitim Programı” tanıtım toplantısı düzenlenecektir. Toplantının ana konusu; yeni girişimcilik fikirleri, iş modelleri, girişimci adaylara yönelik programlar, mentörler eşliğinde iş planlarının hazırlanması, hibe-destek mekanizmaları ve girişimcilerin kendi işletmelerini kurdurmak amacı ile düzenlenen Let’s Up programını tanıtmaktır. Let’s Up Programına katılacak bir girişimci adayı yaklaşık 50 günlük bir eğitim-iş geliştirme sürecine dâhil olduktan sonra Demo Day’lerde yapılacak yarışmalarda üç kişi arasına girerek Amerika’da “Silikon Vadisi”nde 1 haftalık eğitim almaya hak kazanabilecektir.

Merkez Kampüs Programı için tıklayınız

Çorlu Mühendislik Fakültesi Programı için tıklayınız