2014-12-08

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı.



Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İŞKUR paydaşlığında düzenlenen ve 10 gün sürecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başladı.

Eğitimlerin açılış programına Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hakan Cavlak, İŞKUR yetkililerinden Duygu Doğan ve Necmi Macar ile eğitmenler Burcu Ergene ve Yasin Akkuş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Murat Çetin, "Üniversitemizde böylesine anlamlı bir eğitim programını gerçekleştiriyor olmanın verdiği sevinci sizlerle paylaşmak istiyorum, bu eğitim başta öğrencilerimiz olmak üzere katılımcılarımıza ileride bir işyeri açmak istediklerinde bir altyapı oluşturacaktır” dedi.  Çetin, “Bu etkinliğin benzerlerinin 2015 yılında da İŞKUR ve KOSGEB'in destekleriyle birlikte devam edeceğini belirtmek isterim, başta üniversitemiz yönetimi olmak üzere İŞKUR yetkililerine, eğitmenlerimize ve sevgili kursiyerlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

NABİLTEM ve Ziraat Fakültesi'nde gerçekleştirilen toplantılarda İŞKUR personeli Duygu Doğan ve Necmi Macar kursiyerlere eğitim ile ilgili teknik detayları aktardı. Ayrıca eğitimin sağlıklı ve verimli geçmesi için kursiyerlerin dikkat etmeleri gereken hususlar üzerinde duruldu.