2019-11-06

UDEF’ten Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) İstanbul Kurumsal İletişim Başkanı Necati İŞBİLEN ve İstanbul Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Semih Şafak TURAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, UDEF İstanbul Kurumsal İletişim Başkanı Necati İŞBİLEN ve İletişim Koordinatör Yardımcısı Semih Şafak TURAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e, UDEF ve uluslararası öğrenci çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren uluslararası öğrenciler hakkında görüşmelerin gerçekleştirildiği ziyarette, Tekirdağ’da yapılan uluslararası öğrenci çalışmaları ile alakalı da karşılıklı görüşmelerde bulunuldu.

Ziyarette Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de yer aldı.

Ziyaretin sonunda UDEF İstanbul Kurumsal İletişim Başkanı Necati İŞBİLEN, Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e, UDEF plaketi takdim etti.