2014-10-28

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Neslihan Gürcanlar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektör Prof Dr. Osman Şimşek ile dernek üyeleri arasında gerçekleşen ziyarette, üniversitemizin yapmış olduğu çalışmalar ve derneğin gerçekleştirdiği, planladığı projelere yer verildi.

Tekirdağ Şube Başkanı Neslihan Gürcanlar: “ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgeye ve Tekirdağ şehrimize kazandırdığı avantajlar çok büyük, böyle güzel bir eğitim kurumunun çok kısa bir zamanda bu kadar hızlı büyümesi, öğrenci ve personel sayısının giderek artması, Tekirdağımıza birçok kazanım sağlamaktadır. Böylesine güzel bir Üniversiteyi şehrimize kazandırmalarından dolayı başta Rektörümüz Prof.Dr. Osman Şimşek’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Ziyaret Dernek Üyelerinin günün anısına Rektör Prof.Dr. Osman Şimşek’ e çiçek takdim etmelerinin ardından son buldu.