2018-10-12

12 Ekim 2018 Tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

Üniversitemiz Birimlerine öğretim üyesi alınacağına dair ilan 12 Ekim 2018 tarihli ve 30563 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Başvurular, ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ilgili Birime ; Diş Hekimliği Fakültesi’ne ve Doçent kadrosuna başvuran adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi : 26 Ekim 2018

Öğretim Üyesi İlanı için tıklayınız

Not: Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adaylar, Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı, ÜDS, KPDS veya YDS’den en az 60 puan ya da eşdeğeri kabul edilen bir dil sınavından en az 60 puanın karşılığı bir puan almış olmaları ve belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. Doçent kadrosuna başvuran adaylar, Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı, ÜDS, KPDS veya YDS’den en az 65 puan ya da eşdeğeri kabul edilen bir dil sınavından en az 65 puanın karşılığı bir puan almış olmaları ve belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir.