2017-04-26

Triatlon Şampiyonası Ödül Töreni Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek Katılımıyla Gerçekleştirildi



Tüm heyecanı ile Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları çerçevesinde Triatlon Şampiyonasında dereceye girenlere kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile sahiplerine kavuşturuldu.

19 farklı üniversitenin takımlarının yarıştığı Triatlon Şampiyonası’nda Elit Erkekler birinci ve ikinci Balıkesir Üniversitesi üçüncü ise Ege Üniversitesi olurken; Elit Bayanlarda birinci Yaşar Üniversitesi İkinci Balıkesir Üniversitesi üçüncü ise Dokuzeylül Üniversitesi oldu. Gerçekleştirilen ödül töreninde Triatlon Şampiyonası’nda dereceye giren üniversitelere Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından kupaları takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Yatırımların en güzelinin gençlere olan yatırım olduğuna inanıyorum. Namık Kemal Üniversitesi olarak bu yatırımlar devam edecek. Yarışmalarda başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Öğrencileri bir araya getiren bu faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyorum” sözlerine yer verdi.

Daha sonra Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek Spor Kompleksi önünde yer alan Koç Spor Fest Duraklarını gezerek incelemelerde bulundu. Rektör Şimşek, öğrenciler ile birlikte alanda yer alan jenga ve air okey oynayarak, “Üniversite Spor Oyunlarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.