2019-07-25

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Ziyaret

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Enerji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semiha ÖZTUNA ve Makine Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dinçer AKAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr Mümin ŞAHİN’ e nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Prof. Dr. Semiha ÖZTUNA ve Dr. Öğr. Üyesi Dinçer AKAL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakülteleri arasında bilgi alışverişinin yoğunlaşması ve eğitim alanında işbirliklerin her iki Üniversiteye de katkı sağlayacağı görüşünü ilettiler.

Rektör ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bilimin ışığında, çağın gereklerine uygun projeler üretmek öncelikli hedefimiz. Yapacağımız çalışmalar ile bölgeye katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bunu da hep birlikte yapmaktan büyük memnuniyet duyarız” ifadelerine yer verdi.