2014-03-27

Trakya Üniversiteler Birliği Alt Kuruldan Üniversitemiz Rektörüne Makamında Ziyaret

TÜB (Trakya Üniversiteler Birliği) Alt Kurul dönem başkanı Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı Güler ve beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamıda ziyaret ettiler.

Ziyarete Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazıl Güler ile birlikte  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar Trakya ve Üniversiteler Birliği Sekreteri Doç.Dr. Selçuk Noğay’da katıldı.

Alt Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Fazlı Güler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e TÜB Alt Kurulunun yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek Alt Kurulun yapmış olduğu çalışmaları takdir  ettiğini, çalışmalaranının ve başarılarının devamını diledi. Bir süre karşılıklı görüş alışverişi ve sohbetin ardından ziyaret son buldu.