2016-02-25

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasından Rektörümüze Ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ile Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı,  Üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar göstermiş olduğu hızlı büyüme ve Tekirdağ’a katkılarından dolayı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i kutladı.

Üniversitemiz ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ve Tekirdağ Ticaret Borsası arasında yapılabilecek işbirliği konularının da görüşüldüğü ziyarette Üniversitemiz Rektör Danışmanı, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Konukçu da bulundu.