2015-06-25

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Namık Kemal Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törende mezunlar adına konuşmayı Yüksekokul birincisi Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Seda Özüpak yaptı.

Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İsmail Yılmaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal'ın konuşmalarının ardından mezuniyet kütüğüne yüksekokul birincisinin ismi çakıldı.

Yüksekokulumuzu dereceye girerek bitiren öğrencilerimizden; Yüksekokul birincisi Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Seda Özüpak, Yüksekokul ikincisi Kontrol Otomasyon Programı öğrencisi Berk Çalıkuşu ve Yüksekokul üçüncüsü Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Esin Yavaş' a Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İhsan Soysal ve Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. İsmail Yılmaz tarafından başarı belgeleri, plaket ve bilgisayar, hediyeleri verildi.

Ardından bölümlerini ilk 3 dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri verildi. Tüm mezunlara mezuniyet belgeleri Bölüm Öğretim elemanları tarafından verildikten sonra meslek andı ve kep atımı yapıldı.

Yoğun katılımın olduğu tören müzik şöleni ve hatıra fotoğrafları çekimi ile noktalandı.