2017-02-22

Teknik Bilimler Meslek Yükseokulu Öğrencisi Boks Şampiyonasında Türkiye 2. Oldu



Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Genç Kadınlar Boks Şampiyonası müsabakalarında Türkiye ikincisi olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yasemin Gayır, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz’e Boks alanında Türkiye ikinciliği getirerek büyük gurur yaşatan Yasemin Gayır, önümüzdeki süreçte daha büyük başarılar elde ederek Namık Kemal Üniversitesinin adını duyurmak istediğini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi 1. Sınıf öğrencisi Yasemin Gayır’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyarette Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Abdullah Yinanç ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı personeli olan aynı zamanda Yasemin Gayır’ın Boks Antrenörlüğünü yapan Hasan Kıyak da bulundu. 

NKÜTV'nin Türkiye Genç Kadınlar Boks Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yasemin Gayır ile gerçekleştirdiği röportajı izlemek için tıklayınız