2019-04-16

Tekirdağ Ak Parti İl Gençlik Kollarından Ziyaret

Tekirdağ Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kağan OĞUZ, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile ÜNİAK Birim Başkanı Veysi DALMIŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Burak Kağan OĞUZ, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehir ve bölgeye yaptığı pozitif katkıyı takdir ettiklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sorumluluklarımız gereği kurumsal faaliyetlerimizi hemşerilerimizin desteğinden ayrı düşünemeyiz. Şehre ve bölgeye katkı noktasında halkımızın teveccühü bizleri gururlandırıyor. Üniversite olarak gençlere hitap eden bir kurumuz. Bu da bize, ülkemizin geleceğinin sağlam temeller üzerinde yükselmesi bakımından ayrı bir sorumluluk veriyor” dedi.