2016-06-30

Tekirdağ Valisinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti



Son Valiler kararnamesi ile Nevşehir Valiliği'nden Tekirdağ Valiliğine atanan Vali Mehmet  Ceylan,  kurum ziyaretleri kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Vali Mehmet Ceylan'ın  iade-i ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek,  Üniversitemizin olanakları ve ileriye yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.  Namık Kemal Üniversitesi olarak, şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Şimşek, kalkınma hızının artırılması için şehir-üniversite iş birliğinin de sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesi konusunda  Namık Kemal Üniversitesi'nin  üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini ve bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi.

 Namık Kemal Üniversitesi'nin ülkemizin en hızlı gelişen üniversiteleri arasında olduğunu  söyleyen, Vali Ceylan, üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel çalışmalarla ülkemizin örnek üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'i tebrik etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Mehmet Ceylan'a Üniversitemizin prestij kitabını takdim etti.