2019-05-10

Tekirdağ NKÜ Trakya Tohum A.Ş. II. Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi



NKÜ Teknopark, Trakya Kalkınma Ajansı, Trakya Bölgesi’nin tüm Ticaret Borsaları ve tohumculuk firmalarının iş birliği ile bilimsel çalışmaları Trakya Bölgesindeki özel sektör ile buluşturarak, “yerli ve milli tohumculuğu” hayata geçirmek için kurulan Tekirdağ NKÜ Trakya Tohum A.Ş.’nin II. Yönetim Kurulu Toplantısı, Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Tekcan Tohumculuk Ltd. Şti. Şirket Müdürü Kadir Han TEKCAN, Tarar Un ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. sorumlusu Birol TARAR, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Trakya Kalkınma Ajansı PPKB Birim Başkanı Ertuğ GÜNEY, Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanları Elif ÖZTÜFEKÇİ ve İsmail TUTLUPINAR ile Mali Müşavir Necati GÜL katıldı.

39 ortaklı büyük bir proje olan NKÜ Trakya Tohum A.Ş’nin yönetim kurulu toplantısında Trakya Tohum A.Ş’nin personel ve gelecek stratejisi üzerine şirketle ilgili atılması gereken adımlar hususunda görüş alışverişinde bulunulurken; T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Rekabetçilik Programına sunulması planlanan proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.