2019-05-24

Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Rektöre Sürpriz



Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim ÇAKAL ile Müdür Yardımcıları Dilek ÇELİKOĞLU ve İbrahim ÖZCAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İbrahim ÇAKAL  ve beraberindekiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin liseli gençler için önemli bir yükseköğretim kurumu ve değerli bir tercih olduğunu belirttiler. Ziyaretlerinde ayrıca eskiden adı Endüstri ve Meslek Lisesi olan okullarının mezunu olan Rektör ŞAHİN’e, kendisinin mezunu olduğu okuldaki ilk kayıttan mezuniyete uzanan bilgilerinin tutulduğu bir albüm takdiminde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, lise yıllarına dair anıların yad edilmesine vesile olan albüm için kendilerine çok teşekkür etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Rektör ŞAHİN ayrıca “Endüstri Meslek Lisesi, Tekirdağ için köklü bir okul olarak hizmet vermiştir. Bugün Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim sunsa da o bizim hep gönlümüzdedir. Albüm, benim için gerçekten bir sürpriz oldu. İnce düşünceniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.