2019-01-23

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin DURGUN beraberindeki heyet ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Ergin DURGUN, Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'e yeni görevinde başarı temennisinde bulunurken, Rektör ŞAHİN, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Veteriner Fakültesini bünyesinde bulunduran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından önümüzdeki süreçte ilimiz ve bölgemizdeki hayvancılık faaliyetlerine yön verecek projelerin hayata geçirileceğini kaydetti.