2019-01-15

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanından Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN' e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kadir ALBAYRAK, "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin şehrimize ve bölgemize yapmış olduğu katkı çok önemlidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Üniversitemizin bölgeye katkı sağlayacağı her tülü projeye destek vermeye hazırız." diyerek, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN' e yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversitemizin şehir ile iç içe olması için birçok projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi' nin çalışmalarımıza destek olacağı için tüm çalışma arkadaşlarım ve öğrencilerim adına sizlere teşekkür ederim" dedi.

Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad ERGİN de bulundu.