2020-01-09

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinden Ziyaret



Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin HÜSEYİN, Teşkilat Başkanı Musa YURT, Üsküdar Şube Başkanı Hasan KÜÇÜK, Tekirdağ Temsilcisi Özkan HAŞİM, Batı Trakya Türklerinden Sadettin MUSTAFA, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Av. Necmettin HÜSEYİN Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin sosyal, kültürel ve bilimsel projelerindeki çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ ve Üniversitemizin uluslararası öğrencileri de bulundu.

Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öğrencilerimizin eğitim, öğretim yılı boyunca onlara her türlü desteği sağlama konusunda çalışmalarımızı yapmaktayız. Öğrencilerimizin mezuniyet sonrası da eğitimlerini en iyi şekilde almaları konusunda onlara yardımcı olabilmek öncelikli hedeflerimizdendir” sözlerini kaydetti.