2019-03-02

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP Üniversitemizi Ziyaret Etti



Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Tekirdağ’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemize teşriflerinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’u Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Genel Sekreter Murat EREN ve akademisyenler karşıladı.

İlk olarak Rektörlük makamına geçilirken, Meclis Başkanı Prof. Dr. ŞENTOP, Üniversitemiz Şeref Defterini imzaladı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TBMM Başkanı ŞENTOP’a Üniversitemizin başarıları, durumu, gerçekleştirilen ve ileriye yönelik projeleri hakkında bilgi verdi. Rektör ŞAHİN, önümüzdeki süreçte Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgenin en önemli yükseköğretim kurumları arasına gireceğinin sözünü verdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa YEL ve Çiğdem KONCAGÜL, Tekirdağ Ak Parti Eski Milletvekilleri Metin AKGÜN ve Ayşe DOĞAN ile İstanbul Ak Parti Eski Milletvekili Hüseyin BÜRGE, Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mülahim KURU, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan ÖZCAN, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Genel Sekreter Murat EREN, NKÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ve kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de bulundu.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ile noktalandı.