2019-01-30

Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Koç Fest iş birliği ile organize edilen ve bir durağının da Üniversitemizde gerçekleştirileceği “Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları” toplantısı düzenlendi.

Rektörlükte gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Koç Holding Kurumsal İletişim ve Marka Koordinatörü Okyar TUNCEL, Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Salih PINAR, Koç Fest Genel Koordinatörü Levent MERGEN, Sports TV Yönetim Kurulu Üyesi Metin GÖRGÜN, Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör Serkan AYDIN ve Öğr. Gör. Sercan ÖNCEN bir araya geldi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Üniversite Sporları Federasyonu'nun yapacağı iş birliklerinin görüşüldüğü ziyarette üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlenceyle buluşturan gençlik festivali kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler konuşuldu.

Toplantı günün anısına hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.