2015-02-26

Türk Sanat Müziği Konseri Büyük İlgi Gördü



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konser büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen konsere, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aslı B. Korkut, akademik ve idari personel, öğrenciler ile Tekirdağ'lı sanatseverler katıldı.

Atilla Ovalı’nın şefliğini yaptığı konserde Türk Halk Müziğinin unutulmaz eserlerini Hatice Akbulut, Burak Şahin ve Sadiye Erimli seslendirdi.

Katılımcıların da alkışlarıyla eşlik ettiği  konserde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun repertuarında, “Gönlümün Sultanısın”, “Gülüm Benim”, “Memleketim” ve “Çile Bülbülüm Çile” gibi toplam 16 eser yer aldı.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aslı B. Korkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Müdürlüğü adına Aynur Aker’e çiçek, Şef Atilla Ovalı’ya teşekkür belgesi takdim etti.