2016-03-24

Türk Müziği Konseri Düzenlendi

Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı tarafından müzikseverlere muhteşem bir “Türk Müziği Konseri” düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve ud, piyano, gitar, keman, viyolonsel, ritim enstrümanlarının bir araya geldiği konserde Türk müziğinin unutulmaz eserleri seslendirildi.

Udta Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arda Göksu, gitarda Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muhittin Özdemir, kemanda Arş. Gör. İlayda Dubaz, viyolonselde Arş. Gör. Semih Karlıdağ ve ritimde Mustafa Kaya’nın bulunduğu konserde izleyiciler de şarkılara eşlik etti.

Konser sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, günün anısına katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.