2019-10-11

Süleymanpaşa Kaymakamından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Resmi Gazete' de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Süleymanpaşa Kaymakamlığına atanan Harun KAYA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Kaymakam Harun KAYA Üniversitemizin faaliyetlerini takip ettiğini belirterek, şehrimize ve ilimize böylesine güzel bir üniversite kazandırmasından dolayı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e teşekkür etti.

Rektör ŞAHİN de Süleymanpaşa Kaymakamlığı görevine atanan Harun KAYA’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.  Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Şehir ve Ülkemiz için uyum içerisinde çalışarak Tekirdağ’a ve Bölgemize katkı sağlayacaklarını” dile getirdi.