2017-04-19

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

İstanbul Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden gelen 78 kişilik öğrenci grubu, Üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi personeli eşliğinde kampus içerisindeki Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat, Makine ve Bilgisayar bölümlerine ait atölyeleri gezme fırsatı buldu.

Daha sonra Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Spor Kompleksi gezdirilerek,  gerçekleştirilen aktiviteler, olanaklar, öğrenci toplulukları ile ücretsiz kurslar hakkında bilgi verildi.

Gezi esnasında öğrencilere üniversite hakkında ayrıntılı bilgi verilerek öğrencilerin soruları yanıtlandı. Gezdikleri Birimleri dikkatle inceleyen öğrenciler, Namık Kemal Üniversitesinin imkan ve sosyal olanaklarından etkilendiklerini belirtti.

Üniversiteyi ve kampus hayatını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundu.