2016-12-14

Silivri Belediyesinden Üniversitemize Nezaket Ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bölgemize böylesine güzel bir üniversiteyi kazandırmalarından dolayı sizin nezdinizde bütün üniversite camiasına teşekkür ederek, kurum olarak bölgemizdeki çiftçilerimize yapmış olduğunuz desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarım.  İki kurum arasındaki ikili işbirliklerinin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi olarak öncelikle bölgemize ve ülkemize akademik, bilimsel ve eğitim alanında yaptığımız desteklerin sonuçlarını görmenin bizi de memnun ettiğini dile getirerek bu tür işbirliklerine bölgemizde artarak devam edeceğini ifade etti.