2019-09-25

Sağlık Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Yüksekokulu 2019-2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi ilk akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Hemşirelik Bölümü hakkında kuruluşundan bugüne kadar gelişimi hakkında bilgilendirerek öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik ve idari faaliyetler, ayrıca gerçekleşmesi planlanan çalışmalardan bahsetti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile yüksekokul öğretim elemanları karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması, başarılı bir yıl geçirilmesi temennileri ile akademik kurul sona erdi.