2015-05-14

Sayın Cumhurbaşkanımız Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek’i Yeniden Rektör Atadı.



 

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın tensipleri tarafından yeniden vazifelendirilmiş bulunmaktayım.

Dört yıl boyunca büyük bir gururla, sizlerle birlikte bu şerefli vazifeyi yerine getirdik. Bu süre zarfında Üniversitemiz için en iyisini yapmaya çalıştık. Başarılarla geçen dört yıllık sürecimizde bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bu vazifeye tekrar gurur duyarak başlıyoruz. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza, Üniversitemizi daha iyi yerlere getireceğimize inancım sonsuzdur. Bundan sonra da Üniversitemizde eğitim, öğretim, ilim, araştırma faaliyetlerini devam ettirebilmek için sizlerin desteği ile gayretlerimiz daha da güçlü bir şekilde devam edecektir.

Ülkemizin saygın Üniversitelerinden biri olma yolunda Üniversite Şehri olan Tekirdağ’ımızın lokomotifi olma şuuruyla, çalışma arkadaşlarımla vazifeyi en iyi şekilde icra edeceğiz.

Rektörlük seçimleri boyunca şahsıma gösterdiği teveccüh ve desteklerden dolayı Üniversitemizin çok değerli Akademik ve İdari Personeline, burada olma nedinimiz olan öğrencilerine, Tekirdağ halkına, Kamu kurum ve kuruluşlarına, Yüksek Öğretim Kuruluna ve bu şerefli vazifeyi yeniden yüksek tensipleri ile bize tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.

 

 

                                    Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                  Rektör