2015-10-14

Saray MYO Öğrencilerine Oryantasyon Programı



Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu’na 2015-2016 Akademik Yılında ilk defa kayıt yaptıran ve öğretime başlayan öğrencilere, Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu konferans salonunda “Oryantasyon” eğitimi verildi.

Eğitim, Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile İşletme Yönetimi birinci sınıf öğrencilerinin katılımı, yüksekokul idareci ve öğretim görevlilerinin sunumları eşliğinde gerçekleştirildi.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayıp, Üniversitemizin tanıtım filmiyle birlikte, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in ve Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün’ün mesajlarının okunmasıyla devam etti.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cem Kolukırık, Öğr. Gör. Hüseyin Aydın, Öğr. Gör. Salim Kıstırak ve Öğr. Gör. Dr. Kaan Gaytancıoğlu, öğrencilere Saray Meslek Yüksekokulu hakkında genel bilgi, programların tanıtımı, derslere devam mecburiyeti, okulda sunulan imkanlar, sportif ve sosyal etkinlikler ile disiplin yönetmeliği konusunda kapsamlı bir eğitim verdi.

Eğitim, öğrencilerin sordukları soruların cevaplandırılmasından sonra sona erdi