2015-10-23

Saray Kaymakamı Saray MYO’nun Yeni Binasını Ziyaret Etti



Saray Kaymakamı Alp Arslan, Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu (MYO)’nun Bağlar Mevkiinde yapımı süren yerleşke inşaatını gezerek müteahhit firma temsilcilerinden bilgi aldı.

Ziyarette Saray Kaymakamı Alp Arslan, Üniversitemiz Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Cem Kolukırık ve Öğr.Gör. Salim Kıstırak da eşlik etti.

Ziyarette konuşan Saray Kaymakamı Alp Arslan: “Hep beraber hizmette beraberlik ilkesiyle yüksekokulumuzun bahar döneminde eksiksiz olarak hizmete girmesinin yollarını arayacağız. Okulumuzun inşaatının bu noktaya gelmesinde Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün’ün çok büyük katkıları var. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeni binanın Saray ve civarına büyük katkıları olacağını kaydeden Kaymakam Alp Arslan: “Kültür ve sanat aktiviteleri için konferans salonumuz olacak. Mevcut okulumuzun faaliyete girmesiyle öğrenci sayısı artacak ve bölgeye büyük bir ekonomik güç kazandıracak. İnşallah bundan sonraki süreçte de ilçemize yeni programlar kazandırırız.” diye konuştu.