2019-04-29

Sağlıklı Beslenme ve Obezite Konferansı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından sağlıklı bir yaşam kazandırılması adına Rektörlük Konferans Salonunda “Sağlıklı Beslenme ve Obezite” adlı Konferans düzenlendi.

Konferansın açılış konuşmasını Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Türker BİLGEN yaparken, Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem BOZKIR “Küresel Boyutta Obezite” konusu üzerinde durarak bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Üniversitemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğr. Gör. Aysel Şahin Kaya ise “Sağlıklı Beslenme Önerileri” konulu sunum gerçekleştirdi.

Sağlıklı Beslenmenin ve Fiziksel Aktivitelerin öneminin anlatıldığı konferans soru cevap, belge takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.