2019-09-25

Sağlık Yüksekokulu Okuma Salonu Açıldı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi Morfoloji Binasına kurulan Sağlık Yüksekokulu Okuma Salonu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmet vermeye  başladı.

Okuma Salonunun açılışında Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne vekalet eden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şerif CANSEVER, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ “Sağlık Yüksekokulu Okuma Salonunun oluşturulmasında göstermiş olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Hocamıza teşekkür ediyor saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.” sözlerine yer verdi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜNTEKİN, “Biz burada sağlık ailesi olarak hep beraberiz zaten. Hep birlikte güzel bir şekilde bugün Sağlık Yüksekokulu okuma salonumuzu açıyoruz.” dedi.

  Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğrencinin gelişimini merkeze alan bir yönetim anlayışı benimsendiğine dikkat çeken Rektör ŞAHİN, okuma salonunun bilgiye ulaşmada ve kendilerini geliştirmede öğrencilerimizi motive edecek sessiz ve rahat bir şekilde tasarlandığını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Rektör ŞAHİN, “Hayırlı uğurlu olsun, inşallah iyi bir ortamda ders çalışma vesilesi projelerini ve ödevlerini yapma vesilesi olur” dedi.

Okuma Salonu, öğrencilere ders aralarında ve boş zamanlarında ders çalışabilme, araştırma yapabilme, sınavlara hazırlanabilme ve kitap okuma gibi faaliyetlerde bulunabilecekleri bir ortam sağlamak amacıyla hizmete sunulurken salonda Hemşirelik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi ve Beslenme ve Diyetetik konularına ilişkin kitaplar ve dergiler bulunmaktadır.

Hizmete giren okuma salonundan faydalanan öğrenciler ise, başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.