2019-02-10

Sağlık-Sen’den Üniversitemize Ziyaret



Tekirdağ Sağlık-Sen Şube Başkanı Hamza ÖKSÜZ ve beraberindekiler, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Hamza ÖKSÜZ ve beraberindeki Tekirdağ Sağlık-Sen Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni görevinden ötürü Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, bünyesinde Uygulama ve Araştırma Hastanesi gibi bölgenin en önemli sağlık tesislerinden birini bulunduran Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin, hasta memnuniyeti kadar çalışan memnuniyetine de önem verdiğini belirterek “Uluslararası sağlık turizmi için sahip olmayı arzu ettiğimiz uluslararası akreditasyon sürecinde, çalışan memnuniyetinin kaliteyi daha da yukarılara taşıyacağının bilincindeyiz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak sürecek” dedi.

Heyet, ziyaret sonunda günün anısına getirdikleri hediyeyi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdim ettiler.