2014-11-20

Ricardo Moyano ve Elis Dubaz’dan Muhteşem Konser

Üniversitemiz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri kapsamında gitar virtüözü Ricardo Moyano  ve solist Elis Dubaz konser verdi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen konserde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, akademik ve idari personel, öğrenciler ile Tekirdağlı sanatseverler bir araya geldi.

Konser çerçevesinde gitar virtüözü Ricardo Moyano eşliğinde dünyanın farklı ülkelerinin sanat eserleri seslendiren Elis Dubaz müzikseverlerden büyük alkış topladı. Daha sonra Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muhittin Özdemir davet üzerine sahneye çıkarak ikiliye gitar çalarak eşlik etti.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Ricardo Moyano’ya günün anısına teşekkür plaketi verirken; Dekan Prof. Dr. Aslı Korkut, Elis Dubaz’a günün anısına çiçek takdim etti.