2020-06-15

Rektörümüz ÖSYM Sınav Koordinatörleri Toplantısına Video Konferans Katıldı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis AYGÜN başkanlığında yapılan 2020 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ÖSYM Sınav Koordinatörleri Toplantısı’na, video konferans yöntemi ile katıldı.

Sınav öncesi yapılacak hazırlıklar ve sınavlarla ilgili genel değerlendirmelerin alındığı toplantının açılış konuşmasını ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis AYGÜN gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, yapılacak sınav için hazırlıkların ve organizasyonun tamamlandığını, binalarda öğrencilerin en rahat şekilde sınava girebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını, Covid19 virüs salgınına karşı temizlik, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına göre çalışmaların yürütüldüğünü bildirdi.  Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN “Üniversite olarak yapılacak tüm sınavlara hazırız. 2020 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başta olmak üzere üniversitemizde düzenlenecek diğer sınavlara girecek tüm öğrenci adaylarımıza başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

Toplantıya Tekirdağ ÖSYM Sınav Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Erhan GEZER de katıldı.