2019-11-07

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Çerkezköy Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kâmil TIRPANCI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL Üniversitemiz Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Bu ziyarette Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i Çerkezköy Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Müjgan Yılmaz ve Öğr. Gör. Gökçe KEMANMeslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ve Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halil Nusret BULUŞ karşıladılar.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN, Rektör ŞAHİN ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulun coğrafi konumu ve fiziki alt yapısı, programları ve öğrenci sayıları hakkında bilgi verdi.

 Akademik ve idari personel ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla, Türkiye’deki üniversiteler arasında daha iyi bir konuma gelmesi için sıkı bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun konumu itibariyle üniversite- sanayi iş birliğine de değinen Rektör ŞAHİN aynı zamanda üniversite-şehir bütünleşmesini vurgulayarak bu alandaki çalışmaların hayata geçirilmesinin önemine de değindi.

Akademik ve idari personelin görüş, beklenti ve önerilere dair değerlendirmelerde bulunmasının ardından toplantı son buldu.