2019-04-09

Rektör - Ziraat Fakültesi Buluşması Gerçekleşti



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in, Üniversitemiz birimleri ile gerçekleştireceği buluşmalar dizisi Ziraat Fakültesi ile başladı.

Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen buluşmada Ziraat Fakültesi Öğretim Üye ve Elemanları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Hem Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi genelinde, hem de Ziraat Fakültesi özelinde, göreve gelişinin üzerinden geçen üç ayda gerçekleşenler ve gerçekleşmesi planlanan faaliyetleri Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU başta olmak üzere fakülte personeli ile sohbet ortamında değerlendiren Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e program esnasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat EREN, Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Adnan ARABUL da toplantıda eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, gerçekleşen buluşmada “NKÜ mensupları olarak tüm gayretimiz üniversitemizi daha da geliştirmek ve nitelikli hale getirmek uğrunadır. Bunun için bir aile gibi çalışmalıyız. Bu toplantılarımızı da bu sinerjiyi yakalamak için düzenliyoruz. Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Program, Ziraat Fakültesi personelinin soru-cevap şeklinde ilettiği görüş, beklenti ve önerilere dair değerlendirmelerin ardından son buldu.